Tillverkare Ableton

Push 2

6799,00 kr
Leverans: 4-5 vardagar Fri Frakt

Ableton presenterar en helt ny och unik maskinvara där du enkelt förverkligar dina idéer till färdiga arrangemang.

ush ger dig en tydlig och praktisk kontroll av melodier, harmonier, beats och ljud via Ableton Live. Med högkvalitativa knappar, rattar, anslagskänsliga pads samt display har du inga problem att komponera musikaliska idéer utan att fastna med ögonen på datorskärmen. De viktigaste funktionerna i korthet:

Sätt dina beats: Push är utrustad med 64 tryck och anslagskänsliga RGB pads för att du enkelt ska kunna köra den som step sequencer, spela upp dina beats och navigera i Live - allt på samma gång. Push har en anpassningsbar layout med en 24 lysdioders ”touch-remsa” för pitch bend eller navigering. Dessutom har Push 11 touch-sensitive rattar som enkelt och överskådligt justerar t.ex ljud, anslagskänslighet och hastighet - detta med en tydlig 4-raders LCD display som snabbt lokaliserar dig bland instrument och effektparametrar.
Spela dina melodier, ta dina ackord: På Push har du ett helt klavitaur samlat på 64 pads, där färgerna är guiden till grundtoner och skalor. Genom att helt enkelt röra fingrarna i de upplysta mönstren kan du nu spela i alla tonarter, flytta tonart med en enda knapptryckning och utforska harmonier och musikaliska fraser på helt nytt sätt.
Improvisera med ditt arrangemang: Bara fantasin sätter gränser i Push. Med detta fantastiska verktyg kan du verkligen tänja på gränserna för din kreativitet. Du startar dina klipp, rättar till och flyttar dina toner för att testa olika variationer med bara några knapptryck. Och på så sätt blir Ableton Live i sig själv ett intuitivt, spelbart instrument!
Från idé till arrangemang: Push erbjuder både ett inspirerande instrument för att skapa musik och en fullfjädrad mjukvara som sparar allt du skapat på Push till Ableton Live, - sedan är det bara att finjustera innan du drar iväg din låt till radiostationerna!
Designad av Ableton, byggd av Akai Professional: Push passar perfekt i din ryggsäck bredivid din laptop. Det finns även ett ”cover” att köpa till, fungerar utmärkt som stativ till din Push. På Pushs baksida finner du USB anslutning, nätadapteranslutning samt två ingångar för fotomkopplare.

Mått: 370 mm bred, 293 mm djup och är 46 mm i höjd, samt en vikt på 2990g.

I Push ingår Ableton Live 9 Intro och fungerar med alla versioner, Intro, Standard och Suite. Självklart kommer en uppdatering från tidigare versioner vara tillgänglig.

Produktdetaljer
Tillverkare Ableton
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg