Nya Produkter

 

Kundservice

Vi vill gärna prata med dig! Har du frågor om en produkt eller en leverans? Saknar du något på vår sida eller vill du ha fler bilder på den där makalöst snygga Telecastern i Sonic Blue med lönnhals? Du kanske vill beställa något du inte hittar? Ring, maila eller chatta med oss genast!

  • 040-12 81 92

Malmö Musikaffär Oberoende & stolta

Malmö Musikaffär är en av landets absolut äldsta musikaffärer med anor från mitten av tjugotalet. Idag är vi en av sveriges största oberoende musikaffärer med ett stort utbud av de bästa produkterna från de största tillverkarna. Vi är dessutom en av Europas största boutique & custom dealer med egna importer från många små och stora tillverkare från olika hörn av världen.

Som alltid är vi en oberoende butik, utan inblandning av kedjor eller andra utomstående för att vi ska kunna garantera våra kunder att det som säljs i och från vår butik är produkter vi står för till 100%!

 

Kampanjer & Nyheter

Yamaha + Flowkey

Yamaha är en av musikvärldens mest kända producent av musikinstrument för alla nivåer, från nybörjare till proffs. Yamahas mål är att du som nybörjare ska inspirera dig att vara kreativ och njuta av att lära dig ditt instrument. Kampanjen Start Small Dream Big syftar till att tillhandahålla hjälpmedel som till t.ex onlinelektioner med apparna flowkey och fretello när du köper ett piano eller din första gitarr.

Se produkter

MusikMentorn

Hos MusikMentorn får du kvalitetssäkrad musikundervisning av högskoleutbildade lärare. Privatlektionerna sker i din trygga hemmiljö och skräddarsys efter elevens musikdrömmar. Som kund hos Malmö Musikaffär får ni 15% rabatt på första fakturan. Läs mer

Malmö Musikskola

Malmö Musikskola erbjuder en gratis provlektion i trummor, gitarr och bas om man köper instrument av oss. Bara att visa upp kvittot hos Malmö Musikskola. Värde 500 kr.

 

Senaste nytt

15% rabatt hos MusikMentorn

Hos MusikMentorn får du kvalitetssäkrad musikundervisning av högskoleutbildade lärare. Privatlektionerna sker i din trygga hemmiljö och skräddarsys efter elevens musikdrömmar. Som kund hos Malmö Musikaffär får ni 15% rabatt på första fakturan.

Läs mer

Black Friday 2022

Vi väljer att i år inte ha någon Black Friday REA, utan istället vill vi visa er hur ni tar hand om era instrument.

Läs mer
Youtube
youtube-video
The Johan Experience - Handbyggda gitarrer i ett mikrobryggeri! Följ med Johan på nya äventyr i Malmö Musikaffär! Som vanligt ka... Se video
youtube-video
The Johan Experience - Vi pratar ljudkort och vilken är egentligen den bästa koklockan? Häng med Johan på färska äventyr i musikaffären! Allt kan och ko... Se video
youtube-video
The Johan Experience Special - a chat with Rival Sons Michael Miley A special episode where Johan caught Rival Sons amazing drummer Micha... Se video